Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of iron ions on selected physicochemical properties of octenyl succinate starch

Tytuł:
Effect of iron ions on selected physicochemical properties of octenyl succinate starch
Współwytwórcy:
Grabarz, Magdalena Autor
Królikowska, Karolina (technolog żywności) Autor
Katedra Analizy i Oceny Jakości Żywności (Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja ; Kraków)
Fortuna, Teresa Autor
Pająk, Paulina (technolog żywności) Autor
Data publikacji:
2014
Tematy:
Skrobia kukurydziana
Właściwości fizyczne
Właściwości chemiczne
Żelazo
Jony
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
raport z badań

artykuł z czasopisma rolniczego

Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma naukowego

Bibliografia na stronach 289-290.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies