- Tytuł:
- Wybrane cechy fizyczne chleba bezglutenowego z udziałem preparowanej mąki grochowej i przetworów gryczanych
- Współwytwórcy:
-
Kulczak, Małgorzata Autor
Słowik, Elżbieta (biotechnolog) Autor
Zakład Koncentratów Spożywczych i Produktów Skrobiowych w Poznaniu (Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego)
Błasińska, Iwona Autor
Zakład Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa (Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego) - Data publikacji:
- 2014
- Tematy:
-
Pieczywo bezglutenowe
Właściwości fizyczne
Mąka grochowa
Gryka - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/ - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł