Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Właściwości teksturalne pieczywa bezglutenowego

Tytuł:
Właściwości teksturalne pieczywa bezglutenowego
Współwytwórcy:
Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; Warszawa)
Dłużewska, Elżbieta Autor
Marciniak-Łukasiak, Katarzyna Autor
Data publikacji:
2014
Tematy:
Pieczywo bezglutenowe
Właściwości mechaniczne
Białko spożywcze
Transglutaminaza
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
raport z badań

artykuł z czasopisma rolniczego

Bibliografia, netografia, wykaz norm na stronach 441-442.

artykuł z czasopisma naukowego

Streszczenie w języku angielskim.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies