- Tytuł:
- The effect of storage on physicochemical properties of spray-dried milk, egg and milk-egg mixture
- Współwytwórcy:
-
Chudy, Sylwia Autor
Katedra Technologii Mleczarstwa (Uniwersytet Przyrodniczy ; Poznań)
Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego (Uniwersytet Przyrodniczy ; Poznań)
Makowska, Agnieszka (technolog żywności) Autor
Pikul, Jan (1949- ) Autor
Rudzińska, Magdalena (1963- ) Autor - Data publikacji:
- 2015
- Tematy:
-
Magazynowanie
Jajka
Mleko
Właściwości fizyczne
Właściwości chemiczne
Proszki spożywcze - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/ - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł