Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of storage on physicochemical properties of spray-dried milk, egg and milk-egg mixture

Tytuł:
The effect of storage on physicochemical properties of spray-dried milk, egg and milk-egg mixture
Współwytwórcy:
Chudy, Sylwia Autor
Katedra Technologii Mleczarstwa (Uniwersytet Przyrodniczy ; Poznań)
Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego (Uniwersytet Przyrodniczy ; Poznań)
Makowska, Agnieszka (technolog żywności) Autor
Pikul, Jan (1949- ) Autor
Rudzińska, Magdalena (1963- ) Autor
Data publikacji:
2015
Tematy:
Magazynowanie
Jajka
Mleko
Właściwości fizyczne
Właściwości chemiczne
Proszki spożywcze
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
raport z badań

Bibliografia, netografia na stronach 25-26.

artykuł z czasopisma rolniczego

Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma naukowego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies