Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Changes in the competitive position of China and the European Union in international agricultural and food trade considering agricultural workforce productivity

Tytuł:
Changes in the competitive position of China and the European Union in international agricultural and food trade considering agricultural workforce productivity
Autorzy:
Jarosz-Angowska, Aneta Autor
Współwytwórcy:
Katedra Ekonomii i Agrobiznesu (Uniwersytet Przyrodniczy ; Lublin)
Data publikacji:
2021
Tematy:
Konkurencyjność
Rolnictwo
Handel międzynarodowy
Chiny
Unia Europejska (UE)
Żywność
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Uznanie Autorstwa 3.0 Ogólny
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia, netografia na stronach 57-59.

artykuł z czasopisma rolniczego

Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma naukowego

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies