- Tytuł:
- Wpływ zwiększania zawartości suchej masy w surowcu na teksturę i mikrostrukturę twarogu kwasowego
- Współwytwórcy:
-
Siemianowski, Krzysztof Autor
Kołakowski, Piotr (nauki rolnicze) Autor
Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski ; Olsztyn)
Instytut Biochemii i Biofizyki (Polska Akademia Nauk)
Bohdziewicz, Krzysztof Autor
Żylińska-Urban, Joanna Autor
Bardowski, Jacek Autor
Szpendowski, Jerzy Autor - Data publikacji:
- 2015
- Tematy:
-
Ultrafiltracja
Właściwości mechaniczne
Właściwości fizyczne
Sery białe i twarogi - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/ - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł