Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Sztuka architektury a sztuka kulinarna = The art of architecture and the art of cooking

Tytuł:
Sztuka architektury a sztuka kulinarna = The art of architecture and the art of cooking
Autorzy:
Palej, Anna Autor
Współwytwórcy:
Wydział Architektury i Sztuk Pięknych (Krakowska Akademia im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego)
Data publikacji:
2020
Tematy:
Slow food
Kucharstwo
Świadomość regionalna
Architektura
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
angielski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

Bibliografia na stronach 146-147.

Tekst równolegle w języku polskim, angielskim.

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies