Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kultura bezpieczeństwa w produkcji żywności : koncepcja i pomiar

Tytuł:
Kultura bezpieczeństwa w produkcji żywności : koncepcja i pomiar
Autorzy:
Czernyszewicz, Eugenia Autor
Współwytwórcy:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Lublin) Wydawca
Data publikacji:
copyright 2020
Wydawca:
Lublin : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, copyright 2020
Tematy:
Produkcja żywności
Łańcuch dostaw żywności
Bezpieczeństwo żywności
Produkcja roślinna
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Inne
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Tytuł z ekranu tytułowego.

Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych i norm na stronach 192-205.

monografia

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies