Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The influence of pressing conditions and cooling dynamics of rapeseed oil as biofuel on its oxidative stability = Wpływ warunków tłoczenia i dynamiki schładzania oleju rzepakowego jako biopaliwa na jego stabilność oksydacyjną

Tytuł:
The influence of pressing conditions and cooling dynamics of rapeseed oil as biofuel on its oxidative stability = Wpływ warunków tłoczenia i dynamiki schładzania oleju rzepakowego jako biopaliwa na jego stabilność oksydacyjną
Współwytwórcy:
Golimowski, Wojciech Autor
Pasyniuk, Eugeniusz Piotr Autor
Łaska-Zieja, Barbara Autor
Przemysłowy Instytut Maszyn Rolniczych
Zakład Odnawialnych Źródeł Energii (Instytut Technologiczno-Przyrodniczy ; Falenty)
Adamczyk, Florian Autor
Data publikacji:
2016
Tematy:
Tłoczenie (technologia żywności)
Utlenianie
Biopaliwa płynne
Chłodzenie
Olej rzepakowy
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia, wykaz norm na stronach 58-59.

raport z badań

artykuł z czasopisma technicznego

Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma naukowego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies