Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Śląski garnek wartości

Tytuł:
Śląski garnek wartości
Autorzy:
Kapusta, Anna (1982- ) Recenzja
Data publikacji:
2019
Tematy:
Książka kucharska
Jastrzębie-Zdrój (woj. śląskie)
Kuchnia regionalna
Lerch-Wójcik, Anna. Pełny bonclok
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
recenzja literacka

Zawiera recenzję książki: Pełny bonclok : tradycje kulinarne w podmiejskich dzielnicach Jastrzębia Zdroju / Anna Lerch-Wójcik. - Jastrzębie Zdrój, 2018.

artykuł z czasopisma literackiego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies