Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zmiany jakościowe wybranych produktów mlecznych w okresie ich przydatności do spożycia = Qualitative changes in selected dairy products during their shelf life

Tytuł:
Zmiany jakościowe wybranych produktów mlecznych w okresie ich przydatności do spożycia = Qualitative changes in selected dairy products during their shelf life
Współwytwórcy:
Brodziak, Aneta Autor
Karasińska, Aneta Autor
Barłowska, Joanna Bogusława Autor
Stobiecka, Magdalena (towaroznawstwo) Autor
Instytut Oceny Jakości i Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych (Uniwersytet Przyrodniczy ; Lublin)
Król, Joanna (weterynarz) Autor
Data publikacji:
2020
Tematy:
Wartość odżywcza
Produkty mleczne
Żywność pochodzenia zwierzęcego
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszczenie w języku angielskim.

raport z badań

artykuł z czasopisma naukowego

Bibliografia na stronach 712-713.

artykuł z czasopisma weterynaryjnego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies