- Tytuł:
- Zmiany jakościowe wybranych produktów mlecznych w okresie ich przydatności do spożycia = Qualitative changes in selected dairy products during their shelf life
- Współwytwórcy:
-
Brodziak, Aneta Autor
Karasińska, Aneta Autor
Barłowska, Joanna Bogusława Autor
Stobiecka, Magdalena (towaroznawstwo) Autor
Instytut Oceny Jakości i Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych (Uniwersytet Przyrodniczy ; Lublin)
Król, Joanna (weterynarz) Autor - Data publikacji:
- 2020
- Tematy:
-
Wartość odżywcza
Produkty mleczne
Żywność pochodzenia zwierzęcego - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł