Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Consumer acceptance of polish bread products

Tytuł:
Consumer acceptance of polish bread products
Współwytwórcy:
Samodzielna Pracownia Oceny Jakości Produktów Roślinnych (Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin)
Gołębiewski, Damian Autor
Zakład Nasiennictwa i Nasienioznawstwa (Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin)
Fraś, Anna (agronomia) Autor
Gołębiewska, Kinga (agronomia) Autor
Mańkowski, Dariusz R. Autor
Data publikacji:
2018
Tematy:
Konsumenci (ekonomia)
Pieczywo
Chleb
Opinia publiczna
Polska
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma rolniczego

raport z badań

Bibliografia na stronie 42.

artykuł z czasopisma naukowego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies