Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Isolation of proteins from potato tubers

Tytuł:
Isolation of proteins from potato tubers
Współwytwórcy:
Dębski, Janusz (biolog) Autor
Szajko, Katarzyna Autor
Murawska, Zofia (biolog) Autor
Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
Lebecka, Renata Autor
Instytut Biochemii i Biofizyki (Polska Akademia Nauk)
Data publikacji:
2017
Tematy:
Polska
Bulwa (część rośliny)
Białka
Ziemniaki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma rolniczego

raport z badań

Bibliografia na stronie 27.

artykuł z czasopisma naukowego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies