Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Field evaluation of the influence of garlic extract and probiotic cultures on sows and growing pigs

Tytuł:
Field evaluation of the influence of garlic extract and probiotic cultures on sows and growing pigs
Współwytwórcy:
Katedra Immunologii, Patofizjologii i Prewencji Weterynaryjnej (Uniwersytet Przyrodniczy ; Wrocław)
Katedra Epizootiologii z Kliniką Ptaków i Zwierząt Egzotycznych (Uniwersytet Przyrodniczy ; Wrocław)
Płoneczka-Janeczko, Katarzyna Autor
Satora, Marta Autor
Rypuła, Krzysztof (1967- ) Autor
Rząsa, Anna (1968- ) Autor
Data publikacji:
2021
Tematy:
Tucznik
Morfologia krwi
Probiotyki
Czosnek
Ekstrakty roślinne
Locha
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia na stronach 28-29.

raport z badań

artykuł z czasopisma weterynaryjnego

artykuł z czasopisma naukowego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies