- Tytuł:
- Field evaluation of the influence of garlic extract and probiotic cultures on sows and growing pigs
- Współwytwórcy:
-
Katedra Immunologii, Patofizjologii i Prewencji Weterynaryjnej (Uniwersytet Przyrodniczy ; Wrocław)
Katedra Epizootiologii z Kliniką Ptaków i Zwierząt Egzotycznych (Uniwersytet Przyrodniczy ; Wrocław)
Płoneczka-Janeczko, Katarzyna Autor
Satora, Marta Autor
Rypuła, Krzysztof (1967- ) Autor
Rząsa, Anna (1968- ) Autor - Data publikacji:
- 2021
- Tematy:
-
Tucznik
Morfologia krwi
Probiotyki
Czosnek
Ekstrakty roślinne
Locha - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/ - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł