Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Spice raw material available in the domestic grocery trade = Surowce przyprawowe dostępne w krajowym handlu spożywczym

Tytuł:
Spice raw material available in the domestic grocery trade = Surowce przyprawowe dostępne w krajowym handlu spożywczym
Autorzy:
Możdżeń, Katarzyna Autor
Współwytwórcy:
Zakład Fizjologii Roślin (Uniwersytet Pedagogiczny im. Komisji Edukacji Narodowej ; Kraków)
Szpytma, Ewa Autor
Zakład Botaniki (Uniwersytet Pedagogiczny im. Komisji Edukacji Narodowej ; Kraków)
Barabasz-Krasny, Beata (1966- ) Autor
Data publikacji:
2018
Tematy:
Zastosowanie i wykorzystanie
Przyprawy
Skład chemiczny substancji
Handel detaliczny
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Uznanie Autorstwa – Użycie Niekomercyjne – Bez Utworów Zależnych 4.0
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma rolniczego

Bibliografia na stronach 79-81.

Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies