Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Poradnik dobrych praktyk ograniczania strat i marnotrawstwa żywności w produkcji podstawowej i przetwórstwie zbóż konsumpcyjnych

Tytuł:
Poradnik dobrych praktyk ograniczania strat i marnotrawstwa żywności w produkcji podstawowej i przetwórstwie zbóż konsumpcyjnych
Współwytwórcy:
Łaba, Sylwia Autor
Tyburcy, Agnieszka Autor
Instytut Ochrony Środowiska Wydawca
Cacak-Pietrzak, Grażyna Autor
Data publikacji:
2020
Wydawca:
Warszawa : Instytut Ochrony Środowiska - Państwowy Instytut Badawczy
Tematy:
Zboże
Żywność
Marnotrawstwo żywności
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Inne
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
poradnik

Tytuł z ekranu tytułowego.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies