- Tytuł:
- Phenolic contents and antioxidant activity of extracts of selected fresh and dried herbal materials
- Współwytwórcy:
-
Katedra Chemii (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; Warszawa)
Ścibisz, Iwona Autor
Kozłowska, Mariola (chemik) Autor
Przybył, Jarosław L. Autor
Katedra Roślin Warzywnych i Leczniczych (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; Warszawa)
Katedra Technologii i Oceny Żywności (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; Warszawa)
Żbikowska, Anna (technolog żywności) Autor
Ziarno, Małgorzata Autor
Majewska, Ewa (technolog żywności) Autor - Data publikacji:
- 2021
- Tematy:
-
Fenole
Właściwości antyoksydacyjne
Rośliny lekarskie
Chromatografia cieczowa
Ekstrakcja (chemia) - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Uznanie Autorstwa – Użycie Niekomercyjne – Bez Utworów Zależnych 4.0 - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł