Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The influence of radical reactions on the kinetics of polycyclic aromatic hydrocarbons biodegradation = Wpływ reakcji rodnikowych na kinetykę biodegradacji wielopierścieniowych węglowodorów aromatycznych

Tytuł:
The influence of radical reactions on the kinetics of polycyclic aromatic hydrocarbons biodegradation = Wpływ reakcji rodnikowych na kinetykę biodegradacji wielopierścieniowych węglowodorów aromatycznych
Współwytwórcy:
Staninska-Pięta, Justyna Autor
Wojciechowska, Joanna (biotechnolog) Autor
Piotrowska-Cyplik, Agnieszka (1974- ) Autor
Cyplik, Paweł Autor
Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego (Uniwersytet Przyrodniczy ; Poznań)
Szczepaniak, Zuzanna (biolog) Autor
Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy ; Poznań)
Data publikacji:
2015
Tematy:
Rodniki
Węglowodory aromatyczne wielopierścieniowe
Ozonowanie
Kinetyka chemiczna
Biodegradacja
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Uznanie Autorstwa 4.0 Międzynarodowe
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia, netografia na stronie 97.

artykuł z czasopisma naukowego

artykuł z czasopisma technicznego

raport z badań

Streszczenie w języku polskim.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies