Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Biochemical and physiological changes in response to salinity in leaves and roots of two durum wheat (Triticum durum Desf.) genotypes

Tytuł:
Biochemical and physiological changes in response to salinity in leaves and roots of two durum wheat (Triticum durum Desf.) genotypes
Współwytwórcy:
Gouia, Houda. Autor
Kalai, Tawba. Autor
Chiraz, Chaffei-Haouari. Autor
Bouthour, Donia. Autor
Data publikacji:
2016
Tematy:
Sól kamienna
Pszenica twarda
Stres oksydacyjny
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Uznanie Autorstwa – Na tych samych warunkach 4.0 Międzynarodowe.
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia na stronach 69-72.

artykuł z czasopisma rolniczego

raport z badań

artykuł z czasopisma naukowego

Uwaga o licencji Creative Commons zamieszczona na stronie internetowej czasopisma.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies