Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Porównanie cech jakościowych serów wędzonych dostępnych w sieci detalicznej = Comparison of the quality characteristics of smoked cheeses available in the retail market

Tytuł:
Porównanie cech jakościowych serów wędzonych dostępnych w sieci detalicznej = Comparison of the quality characteristics of smoked cheeses available in the retail market
Współwytwórcy:
Kalinowska, Paulina (zootechnik) Autor
Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski ; Olsztyn)
Chwastowska-Siwiecka, Iwona Autor
Data publikacji:
2021
Tematy:
Właściwości chemiczne
Sery
Właściwości fizyczne
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł problemowy

Bibliografia na stronach 23-24.

artykuł z czasopisma weterynaryjnego

artykuł z czasopisma naukowego

Streszczenie w języku angielskim.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies