Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ żywności i żywienia na zdrowie = Influence of food and nourishment on health

Tytuł:
Wpływ żywności i żywienia na zdrowie = Influence of food and nourishment on health
Współwytwórcy:
Florek-Łuszczki, Magdalena Redakcja
Chmielewski, Jarosław Redakcja
PU Compus - Drukarnia Cyfrowa Wydawca
Instytut Ochrony Środowiska Wydawca
Stanisławska, Iwona (biolog) Redakcja
Data publikacji:
copyright 2017
Wydawca:
Warszawa : Instytut Ochrony Środowiska - Państwowy Instytut Badawczy ; Starachowice : Wydawnictwo Compus, copyright 2017
Tematy:
Zaburzenia odżywiania
Żywność
Choroby układu pokarmowego
Odżywianie
Zdrowe odżywianie
Zdrowy styl życia
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
praca zbiorowa

Streszczenie w języku angielskim przy pracach. Spis treści także w języku angielskim.

Bibliografia, netografia przy pracach.

Rozdziały lub artykuły tej książki skatalogowano pod własnymi tytułami. Dostępne pod tytułem pracy zbiorowej.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies