Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Physicochemical and sensory analysis of craft beer made with soursop (Annona muricata L.)

Tytuł:
Physicochemical and sensory analysis of craft beer made with soursop (Annona muricata L.)
Współwytwórcy:
Souza, Patrick Gomes de Autor
Ribeiro, Paulo Victor Lima Autor
Pereira Andrade, Cleudiane Autor
Souza Kirsch, Larissa de Autor
Silva Santos, Marcus Antonio da Autor
Machado, Ana Rita Gaia Autor
Data publikacji:
2021
Tematy:
Flaszowiec miękkociernisty
Piwo
Fermentacja alkoholowa
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

Bibliografia na stronach 110-112.

raport z badań

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies