- Tytuł:
- Żywność w XXI wieku : od producenta do konsumenta
- Współwytwórcy:
-
Wydział Technologii Żywności (Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja ; Kraków) Instytucja sprawcza
Oddział Małopolski (Polskie Towarzystwo Technologów Żywności) Instytucja sprawcza
Gałkowska, Dorota Redakcja
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ Wydawca
Komitet Nauk o Żywności (Polska Akademia Nauk) Instytucja sprawcza
Kowalski, Stanisław (technolog żywności) Redakcja
Zięć, Gabriela. Redakcja - Data publikacji:
- 2021
- Wydawca:
- Kraków : Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
- Tematy:
-
Technologia żywności
Żywność - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
-
angielski
polski - Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Inne