Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Żywność w XXI wieku : od producenta do konsumenta

Tytuł:
Żywność w XXI wieku : od producenta do konsumenta
Współwytwórcy:
Wydział Technologii Żywności (Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja ; Kraków) Instytucja sprawcza
Oddział Małopolski (Polskie Towarzystwo Technologów Żywności) Instytucja sprawcza
Gałkowska, Dorota Redakcja
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ Wydawca
Komitet Nauk o Żywności (Polska Akademia Nauk) Instytucja sprawcza
Kowalski, Stanisław (technolog żywności) Redakcja
Zięć, Gabriela. Redakcja
Data publikacji:
2021
Wydawca:
Kraków : Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Tematy:
Technologia żywności
Żywność
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Inne
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
praca zbiorowa

Bibliografie, netografie, wykazy norm przy pracach. Indeks.

Część prac w języku angielskim.

Tytuł z ekranu tytułowego.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies