Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wykorzystanie świń rodzimej rasy puławskiej jako źródła wysokiej jakości surowca do wytwarzania produktów regionalnych = The use of pigs of the Puławska breed as a source of high quality raw material for regional products

Tytuł:
Wykorzystanie świń rodzimej rasy puławskiej jako źródła wysokiej jakości surowca do wytwarzania produktów regionalnych = The use of pigs of the Puławska breed as a source of high quality raw material for regional products
Współwytwórcy:
Instytut Oceny Jakości i Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych (Uniwersytet Przyrodniczy ; Lublin)
Hałabis, Marcin Autor
Kropiwiec-Domańska, Kinga Autor
Babicz, Marek Autor
Instytut Hodowli Zwierząt i Ochrony Bioróżnorodności (Uniwersytet Przyrodniczy ; Lublin)
Litwińczuk, Anna Autor
Domaradzki, Piotr (technolog żywności) Autor
Skałecki, Piotr Autor
Data publikacji:
2020
Tematy:
Produkt regionalny
Wieprzowina
Świnia puławska
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma rolniczego

artykuł z czasopisma naukowego

Bibliografia na stronie 16.

raport z badań

Streszczenie w języku angielskim.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies