- Tytuł:
- Wykorzystanie świń rodzimej rasy puławskiej jako źródła wysokiej jakości surowca do wytwarzania produktów regionalnych = The use of pigs of the Puławska breed as a source of high quality raw material for regional products
- Współwytwórcy:
-
Instytut Oceny Jakości i Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych (Uniwersytet Przyrodniczy ; Lublin)
Hałabis, Marcin Autor
Kropiwiec-Domańska, Kinga Autor
Babicz, Marek Autor
Instytut Hodowli Zwierząt i Ochrony Bioróżnorodności (Uniwersytet Przyrodniczy ; Lublin)
Litwińczuk, Anna Autor
Domaradzki, Piotr (technolog żywności) Autor
Skałecki, Piotr Autor - Data publikacji:
- 2020
- Tematy:
-
Produkt regionalny
Wieprzowina
Świnia puławska - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł