- Tytuł:
- Effect of rye grain derived from different cultivars or maize grain use in the diet on ruminal fermentation parameters and nutrient digestibility in sheep
- Współwytwórcy:
-
Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
Uniwersyteckie Centrum Medycyny Weterynaryjnej UJ-UR
Rajtar, Patrycja Autor
Górka, Paweł Autor
Boros, Danuta Autor
Śliwiński, Bogdan Autor
Micek, Piotr Autor
Katedra Żywienia, Biotechnologii Zwierząt i Rybactwa (Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja ; Kraków)
Zakład Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa (Instytut Zootechniki)
Wieczorek, Jarosław Autor - Data publikacji:
- 2021
- Tematy:
-
Wartość odżywcza
Żywienie zwierząt
Żyto
Kukurydza
Trawienie (fizjologia) - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł