Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of rye grain derived from different cultivars or maize grain use in the diet on ruminal fermentation parameters and nutrient digestibility in sheep

Tytuł:
Effect of rye grain derived from different cultivars or maize grain use in the diet on ruminal fermentation parameters and nutrient digestibility in sheep
Współwytwórcy:
Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
Uniwersyteckie Centrum Medycyny Weterynaryjnej UJ-UR
Rajtar, Patrycja Autor
Górka, Paweł Autor
Boros, Danuta Autor
Śliwiński, Bogdan Autor
Micek, Piotr Autor
Katedra Żywienia, Biotechnologii Zwierząt i Rybactwa (Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja ; Kraków)
Zakład Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa (Instytut Zootechniki)
Wieczorek, Jarosław Autor
Data publikacji:
2021
Tematy:
Wartość odżywcza
Żywienie zwierząt
Żyto
Kukurydza
Trawienie (fizjologia)
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia na stronach 973-976.

artykuł z czasopisma rolniczego

raport z badań

artykuł z czasopisma naukowego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies