Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The evaluation of Arthrospira platensis bioactivity and their dietary supplementation to nile tilapia vegetarian diet on growth performance, feed utilization, body composition and hemato-biochemical parameters

Tytuł:
The evaluation of Arthrospira platensis bioactivity and their dietary supplementation to nile tilapia vegetarian diet on growth performance, feed utilization, body composition and hemato-biochemical parameters
Współwytwórcy:
Alsaqufi, Ahmed Saud Autor
Moussa Nour, Abdel-Aziz Autor
Al-Gazar, Faten Fathy Autor
Zaki, Mohamed A. Autor
Ramadan, Khaled M. A. Autor
Mansour, Abdallah Tageldein Autor
Alkhamis, Yousef A. Autor
Data publikacji:
2021
Tematy:
Spirulina (suplement diety)
Kuchnia wegetariańska
Właściwości antyoksydacyjne
Karotenoidy
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma rolniczego

raport z badań

Bibliografia na stronach 1076-1080.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies