- Tytuł:
- Effect of adding essential oils of caraway and rosemary on volatile aroma compounds derived from stored vacuum packaged minced turkey meat
- Współwytwórcy:
-
Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Technicznej (Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja ; Kraków)
Banaś, Joanna (1990- ) Autor
Michalczyk, Magdalena Autor
Katedra Biotechnologii i Ogólnej Technologii Żywności (Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja ; Kraków)
Satora, Paweł Autor
Fiutak, Grzegorz Autor - Data publikacji:
- 2021
- Tematy:
-
Olejki eteryczne
Rozmaryn lekarski
Mięso indycze
Substancja zapachowa
Lotne związki organiczne
Kminek - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł