Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of adding essential oils of caraway and rosemary on volatile aroma compounds derived from stored vacuum packaged minced turkey meat

Tytuł:
Effect of adding essential oils of caraway and rosemary on volatile aroma compounds derived from stored vacuum packaged minced turkey meat
Współwytwórcy:
Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Technicznej (Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja ; Kraków)
Banaś, Joanna (1990- ) Autor
Michalczyk, Magdalena Autor
Katedra Biotechnologii i Ogólnej Technologii Żywności (Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja ; Kraków)
Satora, Paweł Autor
Fiutak, Grzegorz Autor
Data publikacji:
2021
Tematy:
Olejki eteryczne
Rozmaryn lekarski
Mięso indycze
Substancja zapachowa
Lotne związki organiczne
Kminek
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma rolniczego

raport z badań

artykuł z czasopisma naukowego

Bibliografia na stronach 1144-1147.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies