Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Characterization of stirred yoghurt enriched with probiotics and beetroot and its therapeutic potential in experimental type 2 diabetes

Tytuł:
Characterization of stirred yoghurt enriched with probiotics and beetroot and its therapeutic potential in experimental type 2 diabetes
Współwytwórcy:
Abd El-Gawad, Mona Abd El-Kader Mohamed. Autor
Hamed, Ibrahim M. Autor
Mohamed, Rasha S. Autor
El-Sayed, Hoda Samir. Autor
Mohamed, Doha. Autor
Abdelgayed, Sherein S. Autor
Data publikacji:
2021
Tematy:
Cukrzyca typu II
Burak ćwikłowy
Probiotyki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Uznanie Autorstwa – Użycie Niekomercyjne 4.0
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

Bibliografia, netografia na stronach 447-448.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies