Tytuł pozycji:
Grzybki, ich wartość pożywna i sposoby zużycia : praktyczne przepisy sporządzania potraw grzybowych na podstawie jarstwa i według najnowszych doświadczeń.
- Tytuł:
-
Grzybki, ich wartość pożywna i sposoby zużycia : praktyczne przepisy sporządzania potraw grzybowych na podstawie jarstwa i według najnowszych doświadczeń.
- Data publikacji:
-
[1910]
- Wydawca:
-
Berlin : "Przewodnik Zdrowia" (Czarnowski) (Toruń : S. Buszczyński)
- Tematy:
-
Grzyby - kucharstwo i przetwórstwo
- Źródło:
-
Biblioteka Narodowa
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
http://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/
Domena Publiczna. Wolno zwielokrotniać, zmieniać i rozpowszechniać oraz wykonywać utwór, nawet w celach komercyjnych, bez konieczności pytania o zgodę. Wykorzystując utwór należy pamiętać o poszanowaniu autorskich praw osobistych Twórcy.
- Dostawca treści:
-
Academica
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
nadbitki i odbitki
Odb. i.e. przedb.: Nowa jarska kuchnia ilustrowana i.e. Nowa ilustrowana jarska kuchnia zawierająca wypróbowane przepisy przyrządzania smacznych a zdrowych potraw roślinnych oraz naukowe ogólne przepisy rozumnego odżywiania się / Marja Czarnowska. - Berlin, 1913.
Opis wg okł.