Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Biotechnologia żywności : zagadnienia wybrane

Tytuł:
Biotechnologia żywności : zagadnienia wybrane
Współwytwórcy:
Bednarski, Włodzimierz (1943- ). Red.
Babuchowski, A. Oprac
Data publikacji:
1993
Wydawca:
Olsztyn : Wydaw. AR-T (Olszt. : AR-T)
Tematy:
Żywność - technologia - metody
Biotechnologia - stosowanie - rolnictwo
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN
Dostawca treści:
Academica
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr. przy rozdz.

podręczniki akademickie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies