Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ rasy i standardu wagowego na wartość rzeźną tusz i cechy jakościowe mięsa tryczków utrzymywanych w warunkach hodowli zachowawczej

Tytuł:
Wpływ rasy i standardu wagowego na wartość rzeźną tusz i cechy jakościowe mięsa tryczków utrzymywanych w warunkach hodowli zachowawczej
Autorzy:
Rant, Witold
Współwytwórcy:
Wydawnictwo SGGW
Data publikacji:
2013
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo SGGW
Tematy:
Baranina - jakość
Tryk - hodowla
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr. s. 89-106.

Streszcz. ang.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies