Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Aspekty zdrowotne żywności i żywienia : XXI Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne, Białystok, 21-23 września 2011 : streszczenia referatów i plakatów

Tytuł:
Aspekty zdrowotne żywności i żywienia : XXI Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne, Białystok, 21-23 września 2011 : streszczenia referatów i plakatów
Autorzy:
Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne (21 ; 2011 ; Białystok)
Współwytwórcy:
Uniwersytet Medyczny (Białystok)
Omeljaniuk, Wioleta J. Red.
Markiewicz-Żukowska, Renata. Red.
Soroczyńska, Jolanta. Red.
Data publikacji:
2011
Wydawca:
Białystok : Komitet Organizacyjny XXI Ogólnopolskiego Sympozjum Bromatologicznego "Aspekty Zdrowotne Żywności i Żywienia" : [Uniwersytet Medyczny]
Tematy:
Zdrowe żywienie
Żywność - higiena
Dietetyka
Jakość żywności
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
materiały konferencyjne

Indeks.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies