- Tytuł:
- Designed food = Żywność projektowana : X Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku", Kraków, 22-23 września 2011 r. : komunikaty
- Autorzy:
- Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku" (10 ; 2011 ; Kraków)
- Współwytwórcy:
- Duda-Chodak, Aleksandra. Red.
- Data publikacji:
- cop. 2011
- Wydawca:
- Kraków : Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, cop. 2011
- Tematy:
-
Żywność prozdrowotna - jakość
Dodatki prozdrowotne do żywności - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
-
polski
angielski - Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Książka