Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Żywność projektowana = Designed food. Cz. 1

Tytuł:
Żywność projektowana = Designed food. Cz. 1
Współwytwórcy:
Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku" (10 ; 2011 ; Kraków)
Walczycka, Maria. Red.
Data publikacji:
cop. 2011
Wydawca:
Kraków : Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, cop. 2011
Tematy:
Żywność prozdrowotna - jakość
Dodatki prozdrowotne do żywności
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
materiały konferencyjne

Bibliogr. przy ref.

Streszcz. ang. przy ref.

Materiały z X Konferencji Naukowej z cyklu "Żywność XXI wieku", 22-23 września 2011 r., Kraków.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies