Tytuł pozycji:
Uprawa warzyw. Cz. 2, Kalafiory, kalarepa, marchew, buraki, pietruszka, pory, fasola, groch, mak, szparagi
- Tytuł:
-
Uprawa warzyw. Cz. 2, Kalafiory, kalarepa, marchew, buraki, pietruszka, pory, fasola, groch, mak, szparagi
- Autorzy:
-
Karczewski, Stefan
- Data publikacji:
-
[1917]
- Wydawca:
-
Warszawa : Biblioteka Rolnicza
- Tematy:
-
Warzywa - uprawa
- Źródło:
-
Biblioteka Narodowa
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
- Dostawca treści:
-
Academica
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie