Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Influence of oxidated vegetable oil and garlic extract upon the development of experimental atherosclerosis in rabbits

Tytuł:
Influence of oxidated vegetable oil and garlic extract upon the development of experimental atherosclerosis in rabbits
Autorzy:
Zalejska-Fiolka, Jolanta
Współwytwórcy:
Grucka-Mamczar, Ewa
Kasperczyk, Aleksandra
Schneider, Anna
Kasperczyk, Sławomir
Stawiarska-Pięta, Barbara
Birkner, Ewa
Data publikacji:
2004
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies