Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Biochemical and microbiological changes in cheese inoculated with Yarrowia lipolytica yeast

Tytuł:
Biochemical and microbiological changes in cheese inoculated with Yarrowia lipolytica yeast
Autorzy:
Szołtysik, Marek
Współwytwórcy:
Połomska, Xymena
Dąbrowska, Anna
Wojtatowicz, Maria
Babij, Konrad
Pokora, Marta
Zambrowicz, Aleksandra
Chrzanowska, Józefa
Data publikacji:
2013
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies