Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Über den Bau, die Bereitung und Aufbewahrung der Weine

Tytuł:
Über den Bau, die Bereitung und Aufbewahrung der Weine
Autorzy:
Chaptal, Jean-Antoine (1756-1832)
Współwytwórcy:
Böckmann, Carl Wilhelm (1773-1821). Tł.
Parmentier, Antoine Augustin (1737-1813). Über die Bildung, Bereitung, Ausbewahrung der verschiedenen Arten von Essig
Data publikacji:
1806
Wydawca:
Carlsruhe : Macklot
Tematy:
Wino - technologia
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
niemiecki
Prawa:
Domena Publiczna. Wolno zwielokrotniać, zmieniać i rozpowszechniać oraz wykonywać utwór, nawet w celach komercyjnych, bez konieczności pytania o zgodę. Wykorzystując utwór należy pamiętać o poszanowaniu autorskich praw osobistych Twórcy.
http://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/
Dostawca treści:
Academica
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Alf. got.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies