Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Instrumentalne metody identyfikacji i oznaczania składników żywności. Cz. 1, Ćwiczenia laboratoryjne : praca zbiorowa

Tytuł:
Instrumentalne metody identyfikacji i oznaczania składników żywności. Cz. 1, Ćwiczenia laboratoryjne : praca zbiorowa
Współwytwórcy:
Politechnika Łódzka. Wydawnictwo
Masłowska, Joanna. Red.
Data publikacji:
1997
Wydawca:
Łódź : Wydaw. PŁ (Łódź : "Lodart")
Tematy:
Toksykologia żywności
Żywność - higiena - badanie
Chemia analityczna
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN
Dostawca treści:
Academica
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr. przy ćw.

podręczniki akademickie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies