Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The stability of lipid-amylose complexes upon enzymatic hydrolysis of wheat starches of different chemical composition

Tytuł:
The stability of lipid-amylose complexes upon enzymatic hydrolysis of wheat starches of different chemical composition
Autorzy:
Nebesny, E.
Współwytwórcy:
Uniwersytet Łódzki
Tkaczyk, M.
Rosicka, J.
Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności. Instytut Chemicznej Technologii Żywności
Data publikacji:
2002
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr.

Materiały z konferencji: X International Starch Convention; Cracow, 11-14 June 2002.

Streszcz. pol.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies