Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Oddziaływania membrany lipidowej z D-α-tokoferolem w zależności od jego stężenia

Tytuł:
Oddziaływania membrany lipidowej z D-α-tokoferolem w zależności od jego stężenia
Współwytwórcy:
Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego w Poznaniu. Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu. Katedra Biochemii i Analizy Żywności
Górnaś, Paweł
Polewski, Krzysztof
Sieger, Aleksander
Dwiecki, Krzysztof
Nogala-Kałucka, Małgorzata
Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego w Poznaniu. Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu. Katedra Fizyki
Data publikacji:
2004
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Materiały z konferencji: IX Ogólnopolska Sesja Młodej Kadry Naukowej PTTŻ "Polska żywność - stan obecny i perspektywy"; Kraków, 25-26 maja, 2004.

Bibliogr.

Streszcz. ang.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies