Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Intensywność słodyczy wybranych substancji słodzących

Tytuł:
Intensywność słodyczy wybranych substancji słodzących
Autorzy:
Świąder, Katarzyna
Współwytwórcy:
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji. Katedra Żywności Funkcjonalnej i Towaroznawstwa
Waszkiewicz-Robak, Bożena
Data publikacji:
2006
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
BiBliogr.

Streszcz. ang.

Materiały z konferencji: V Jubileuszowa Konferencja Naukowa Oddziału Warszawskiego PTTŻ z cyklu "Jakość i bezpieczeństwo żywności"; Warszawa, 2006.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies