- Tytuł:
- Wpływ stopnia rozdrobnienia mikronizowanych preparatów wysokobłonnikowych na ich wybrane właściwości funkcjonalne
- Współwytwórcy:
-
Górecka, Danuta
Dziedzic, Krzysztof
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu. Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu. Katedra Technologii Żywienia Człowieka
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu. Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu. Katedra Higieny Żywienia Człowieka
Anioła, Jacek
Ławniczak, Patrycja - Data publikacji:
- 2008
- Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł