Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zmiany pojemności przeciwutleniającej grzybów jadalnych w procesie kiszenia

Tytuł:
Zmiany pojemności przeciwutleniającej grzybów jadalnych w procesie kiszenia
Współwytwórcy:
Danielczuk, Joanna
Jasińska, Urszula
Sokołowska, Barbara
Hałasińska, Aurelia
Skąpska, Sylwia
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
Owczarek, Lubomiła
Data publikacji:
2008
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Materiały z konferencji: VI Konferencja Naukowa nt. Nowoczesne metody analityczne w zapewnieniu jakości i bezpieczeństwa żywności; Warszawa, 6-7 grudnia 2007.

Bibliogr.

Streszcz. ang.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies