- Tytuł:
- Wpływ pakowania i przechowywania w atmosferze modyfikowanej na zawartość azotanów (V) i (III) w sałatce warzywnej typu coleslaw oraz na jej cechy sensoryczne i fizykochemiczne
- Autorzy:
- Radziejewska-Kubzdela, Elżbieta
- Współwytwórcy:
-
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu. Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu. Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego
Biegańska-Marecik, Róża
Walkowiak-Tomczak, Dorota - Data publikacji:
- 2008
- Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł