Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ procesu otrzymywania kaszy gryczanej prażonej na zawartość wybranych składników odżywczych

Tytuł:
Wpływ procesu otrzymywania kaszy gryczanej prażonej na zawartość wybranych składników odżywczych
Współwytwórcy:
Dziedzic, Krzysztof
Górecka, Danuta
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu. Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu. Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
Drożdżyńska, Agnieszka
Czaczyk, Katarzyna
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu. Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu. Katedra Technologii Żywienia Człowieka
Data publikacji:
2008
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr.

Materiały z konferencji: XIII Sesja Sekcji Młodej Kadry Naukowej PTTŻ; Łódź, 28-29 maja 2008.

Streszcz. ang.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies