- Tytuł:
- Wpływ procesu otrzymywania kaszy gryczanej prażonej na zawartość wybranych składników odżywczych
- Współwytwórcy:
-
Dziedzic, Krzysztof
Górecka, Danuta
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu. Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu. Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności
Drożdżyńska, Agnieszka
Czaczyk, Katarzyna
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu. Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu. Katedra Technologii Żywienia Człowieka - Data publikacji:
- 2008
- Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł