- Tytuł:
- Zawartość witaminy C i pojemność przeciwutleniająca owoców i przecierów z żurawiny błotnej i wielkoowocowej
- Autorzy:
- Mazur, Barbara
- Współwytwórcy:
-
Polak, Magdalena
Borowska, Eulalia J.
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie. Wydział Nauki o Żywności. Katedra Przetwórstwa i Chemii Surowców Roślinnych
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie. Wydział Nauki o Żywności. Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności - Data publikacji:
- 2009
- Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł