- Tytuł:
- Wpływ substytucji mleka owczego mlekiem krowim na właściwości bundzu
- Współwytwórcy:
-
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Wydział Technologii Żywności. Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych
Pustkowiak, Henryk
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Wydział Hodowli i Biologii Zwierząt. Katedra Hodowli Bydła
Żebrowska, Aneta
Reguła-Sardat, Agata
Bonczar, Genowefa - Data publikacji:
- 2009
- Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł