- Tytuł:
- Wpływ procesu technologicznego na zawartość kwasu foliowego w pieczywie
- Współwytwórcy:
-
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Wydział Technologii Żywności. Katedra Żywienia Człowieka
Pisulewski, Paweł M.
Bieżanowska-Kopeć, Renata
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Wydział Technologii Żywności. Małopolskie Centrum Monitoringu i Atestacji Żywności
Liszka, Paulina
Surma-Zadora, Magdalena - Data publikacji:
- 2010
- Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł