- Tytuł:
- Wykorzystanie mięsa z dzików do produkcji modelowych kiełbas drobno rozdrobnionych ze zmiennym dodatkiem wody i tłuszczu
- Współwytwórcy:
-
Kotowicz, Marek
Żych, Arkadiusz
Żochowska-Kujawska, Joanna
Sobczak, Małgorzata
Gajowiecki, Leszek
Lachowicz, Kazimierz
Oryl, Barbara
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa. Katedra Technologii Mięsa - Data publikacji:
- 2010
- Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł